יום רביעי, 21 באוגוסט 2013

ג'ינג'ר

ג'ינג'ר או זנגויל הוא תבלין שצריך להתרגל אליו. אבל מרגע שהוא התאזרח במטבח התחלתי לבדוק איך הוא יצמח בגינה. מסתבר שזה לא כל כך קשה: מניחים שורש בעציץ, משקיעים אותו עד חצי העובי באדמה, והוא כבר עושה את השאר.
בתחילת החורף הנחתי  בעציץ את השורש שקניתי בסופר , ולאט לאט הוא צימח גבעולים ועלים חדים.
לאחרונה נזכרתי בו והחלטתי לבדוק מה המצב מתחת לפני האדמה. מצאתי שורש יפה ועסיסי, עם ניחוח טרי ומפתה שאין להשוות אותו לשורש המיובש שהנחתי בעציץ לפני כמה חודשים.
למי שמתחיל להצטנן כדאי לקרוא איך להכין מג'ינג'ר משקה מרפא וריחני.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה